Submit Email & Dapatkan Berita Panas Melayu Boleh Sekarang!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Fakta
Harga Emas Sentiasa Menaik Dari Masa ke Semasa* trend kenaikan harga Emas adalah sentiasa menaik. Dalam masa sebulan ianya boleh naik sehingga 5%. Pernah dicatatkan, harga Emas naik 33.3% dalam tempoh setahun 2006 -2007. Sekiranya anda beli 100gram Emas dengan RM100 per gram pada Jan 2006, iaitu RM10,000. Apabila anda menjualnya pada Jan 2007, anda akan mendapat RM 13,300. Maknanya anda untung RM3,300 hanya dalam setahun. Tidakkah ianya sangat lumayan ?

* Pelaburan emas amat tinggi pulangannya berbanding pelaburan ASB. ASB biasanya memberikan pulangan 8-10% setahun. Akan tetapi pulangan emas adalah 50 -100% lebih lumayan daripada ASB.

* Harga minyak naik – harga emas akan naik. Apabila minyak naik, semua harga barang akan naik termasuk emas. Jika anda membeli emas sekarang, anda akan mendapat keuntungan lumayan pada masa kenaikan harga minyak ini. Dan anda perlu ingat juga bahawa emas tidak dipengaruhi oleh INFLASI.

* Terdapat beberapa cara anda boleh mendapat keuntungan melalui Emas. Kebanyakan kita tahu emas hanyalah barang kemas. Tahukan anda dengan hanya bergantung kepada barang kemas, keuntungan yang diperolehi selepas menjualnya tidaklah seberapa besar, tapi masih menguntungkan. Sebenarnya ada banyak bentuk pelaburan emas iaitu ------,------,--------,-------, & -------. (masih rahsia)

* Diiktiraf oleh sistem kewangan Malaysia di mana Bank Negara sendiri memainkan peranan besar dalam menyedarkan kepentingan pelaburan emas ini kepada orang ramai. Sudah tentu ianya sah di sisi undang-undang dan juga halal dari segi Hukum Syariah.

* Terdapat banyak kemudahan di mana bank-bank utama di Malaysia seperti Maybank, Public Bank yang menyediakan skim pelaburan emas sebagai pelaburan orang ramai.
Ebook pelaburan emas ini benar-benar memberikan anda satu peluang keemasan untuk membebaskan diri anda daripada di belenggu hutang dan ianya mengajar anda langkah demi langkah untuk mengejar kebebasan kewangan secepat yang mungkin. Jadi, apa yang ebook ini boleh lakukan untuk anda? Anda perlu dapatkan ebook ini kerana:

* Anda sendiri yang akan mengawal pelaburan anda, bukannya syarikat-syarikat/organisasi tertentu yang sudah tentu ada mengambil komisyen dari anda sekiranya anda sertai mereka.

* Anda tidak perlu menghabiskan masa berjam-jam untuk memantau keuntungan anda, cukup 10 minit sehari.

* Panduan – panduan yang dinyatakan dalam ebook pelaburan emas ini sememangnya boleh diikuti oleh sesiapa sahaja tidak kira bangsa, agama dan di mana saja untuk mereka yang berminat untuk mengubah kewangan mereka.

* Teknik pelaburan emas yang sering tidak dipedulikan ramai orang ini mampu menggandakan keuntungan yang bakal anda perolehi.

* Anda boleh mula melangsaikan hutang anda lebih cepat dari masa yang sepatutnya.

* Mampu membuat simpanan 50% daripada pendapatan bulanan - Ini bukan lagi mustahil!

* Tidak perlu meminjam dengan PTPTN atau mana-mana agensi pinjaman pendidikan apabila anak anda melanjutkan pelajaran di menara gading.

* Anda mempunyai tabung kewangan dan simpanan yang kukuh untuk masa sekarang dan juga masa hadapan.

* Menambahkan simpanan/pelaburan anda melebihi daripada apa yang anda laburkan dalam ASB dengan nilai modal yang sama.


Memandangkan ilmu pelaburan emas ini adalah amat praktikal dan berkesan, saya akan meletakkan harga yang bersesuaian dengan nilainya. Yang penting kos tersebut adalah kos mampu dimiliki oleh anda semua. Setelah berbincang dengan Jutawan Emas, En Syukor, En. Abd Hafiz Wasa, pihak penerbit bersetuju untuk meletakkan nilai pelaburan mampu milik untuk memiliki ebook ini...

BERITA BURUK: TAWARAN INI HANYA DATANG SEKALI SAHAJA... KERANA INI ADALAH PEMBONGKARAN RAHSIA YANG DISIMPAN OLEH JUTAWAN EMAS... DAN SAYA HANYA DIBENARKAN UNTUK MENJUAL SEBANYAK 500 UNIT SAHAJA. JIKA ANDA TERLEPAS PELUANG INI SAYA MINTA MAAF KERANA SAYA TIDAK BOLEH BERBUAT APA-APA MENGENAINYA....

P.S : Saya yakin, ebook pelaburan emas ini akan menjadi panduan dan rujukan kepada anda untuk menambah sumber kewangan anda di samping sumber sediada seperti KWSP, ASB dan lain-lain.

P.P.S : Bertindak sekarang sebelum saya menaikkan harganya ebook pelaburan emas ini dinaikkan pada bila-bila masa tanpa sebarang notis. Sila dapatkannya hari ini juga!

P.P.P.S : RM70 merupakan pelaburan sekali seumur hidup yang akan mampu merubah hidup anda selama-lamanya. Dengan sedikit pelaburan, anda mampu memperoleh keuntungan yang berlipat kali ganda di masa hadapan hanya dengan beberapa ketul emas!

0 comments